Regim Hotelier Panorama

Tarife:
Tip camera: Numar pers: Pret:
Camera cu 1 pat 2 140.00 Ron
Camera cu 2 paturi 4 160.00 Ron

Oferte
  • Tarifele practicate de noi sunt in functie de tipul de apartament si de durata de sedere.

Tarifele pentru inchirierea unui apartament in regim hotelier, in complexul Residence Panorama din Cluj Napoca sunt urmatoarele:

  • apartamentele cu o camera – incepand de la 140 Ron/noapte
  • apartamentele cu 2 camere – incepand de la 160 Ron/noapte
  • apartamentele cu 3 camere – incepand de la 200 Ron/noapte

La o perioada mai mare de 3 nopti se ofera discount-uri substantiale. Aceste apartamente se pot inchiria si pe termen lung incepand cu 300 euro/luna complet mobilate si utilate.


Localizare: Apartamentele sunt situate intr-un noun ansamblu de locuite,la iesirea din Cluj spre Zalau (zona Garii) sunt utilate si mobilate cu servicii de 4 * , lenjeria alba fiind regula casei. Menajul se face la 3 zile sau zilnic la cerere. Accesul spre centru se face pe la gara sau Taietura Turcului aprox 5 min de centru.

Servicii: Apartamentele cu o camera au o suprafata de 44 mp , baie cu cada,bucatarie spatioasa utilata cu aragaz,cuptor cu microunde,filtru cafea,masina de spalat si balcon. apartamentele dispun de conexiune internet si TV satelit. Permit cazarea a maxim 2 persoane. Apartamentele cu 2 camere au o suprafata de 58mp , baie cu cada,living cu canapea extensibila ,bucatarie complet utilata cu tot ceea ce aveti nevoie. Apartamentele dispun de conexiune internet si TV satelit. permit cazarea a maxim 4 persoane. Apartamentele cu 3 camere au o suprafata de 75 mp , baie cu cada , 2 dormitoare cu paturi duble, bucatarie cu living impozabil cu canapea extensibila. Apartamentele dispun de conexiune internet, TV satelit. Permit cazarea a maxim 6 persoane.

Prezentare: Imobilul Residence Panorama Cluj Napoca beneficiaza de lift panoramic iar in imediata vecinatate este un aprozar, un magazin alimentar si o farmacie. Curatenia maniacala, lenjeria intotdeauna alba imaculat si dotarile complete ale fiecarui Suite din regim hotelier Residence Panorama Cluj Napoca, serviciul de cazare Cluj Napoca Residence Panorama va vor face cu siguranta sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia.

Pentru mai multe informatii Click Aici !