Regim Hotelier Mellis 2 – Apartament situat în Piața Cipariu

Turiștii sunt mereu în căutarea unei unități hoteliere care să le ofere confort, intimitate și servicii de calitate. Proprietarii de unități de cazare caută mereu noutăți pentru a oferi cele mai bune facilități oaspeților și o ședere cât mai memorabilă. Astfel, în ultimii au fost dezvoltate apartamente de închiriat în regim hotelier, care pot oferi cazare pentru 1-6 persoane, în funcție de tipul și mărimea acestuia. Apartamentele sunt la mare căutare, deoarece oferă intimitate, confort și servicii asemănătoare cu hotelurile, dar de cele mai multe ori au prețuri mult mai bune pentru o noapte de cazare. Majoritatea apartamentelor de închiriat în regim hotelier sunt situate în construcții noi, fiind mobilate modern și oferind toate faciliățile necesare pentru un concediu plăcut.

În Cluj Napoca, ultimii ani au reprezentat o dezvoltare puternică pe segmentul de cazare, în special pe segmentul apartamentelor de închiriat în regim hotelier. Cei care caută să își petreacă concediul în Cluj sau participă la diferite evenimente pot alege cazare la Apartamentul de Închiriat în Regim Hotelier Mellis 2, unde confortul și serviciile de calitate garantează o ședere de neuitat. Apartamentul este potrivit pentru un grup de 2-5 persoane, pe o suprafață de 68 mp găsindu-se 2 camere, o baie, o bucătărie complet utilată și hol. Camerele sunt dotate cu internet, TV cablu, pat matrimonial, balcoane, dulap și o canapea extensibilă. Parcarea este disponibilă în curte.

Apartamentele sunt situate în centrul istoric, în Piața Cipariu, aproape de Iulius Mall, Teatrul Național, Opera Română, Institutul Urologic și numeroase obiective turistice precum Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Biserica Catoloică Sfântul Mihail, Statuia Avram Iancu sau Statuia Matei Corvin.

Tariful pentru o noapte de cazare este de 140 lei / apartament / 2 persoane, iar în funcție de perioada de ședere acesta poate fi negociat. Check-in se face la ora 12:00 AM, check out la 11:00 AM, iar contra cost se poate rămâne în apartament după ora de predare.

==============================================================================

Vezi date de contact, tarife si poze actualizate !  – Click Aici pentru detalii

==============================================================================

Apartamentul Mellis aparaține de Pensiunea Mellis, astfel că preluarea acestuia se poate face la pensiune sau direct la apartament, dacă personalul este anunțat cu 10-15 minute înainte de sosire.

DISTRIBUIȚI