O alternativă de cazare în Cluj-Napoca

O idee apărută relativ recent în România se referă la închirierea apartamentelor în regim hotelier, aceasta fiind o soluție pentru a înlocui cazarea clasică de la hotel. Momentan, puțini sunt cei care apelează la acest serviciu, dar în timp lucrurile se pot schimba, deoarece această alternativă prezintă numeroase caracteristici foarte benefice pentru clienți.

Avantajele pe care le oferă un astfel de serviciu ar putea fi enunțate în felul următor: prețul mai mic decât în cazul hotelurilor sau pensiunilor, amplasarea apartamentelor, majoritatea fiind în zona centrală, existența unor promoții cum ar fi pentru trei nopți plătite se primește în plus una gratis, posibilitatea de a negocia prețul, bucătărie complet utilată, intimitatea, prețul, care rămâne de obicei neschimbat indiferent de numărul de persoane care se cazează, iar apartamentele sunt de obicei mai dotate și mai mari decât cele din hotel.

Desigur, apartamentele închiriate în regim hotelier prezintă și câteva dezavantaje, întrucât niciun lucru nu e perfect, astfel că avem ca și minusuri: lipsa recepției, lipsa micului dejun, parcarea care nu este păzită decât în cazul apartamentelor amplasate în zonele rezidențiale și lipsa room service-ului.

———————————————————————————————————————————

Peste 80 unitati de cazare in Cluj Napoca – pensiuni, vile, hoteluri sau apartamente in regim hotelier pe site-ul
CazareClujNapoca.ro

———————————————————————————————————————————

În Cluj-Napoca, piața apartamentelor oferite spre închiriere în regim hotelier a început să se dezvolte destul de mult și putem observa un trend ascendent în ceea ce privește numărul de apartamente oferite spre închiriere în acest mod. De obicei există două variante pentru a putea închiria o astfel de locuință, fie se discută direct cu proprietarul, fie cu firma care administrează apartamentul.

Așadar, aceasta modalitate alternativă de cazare ar putea fi o soluție în urma căreia ați putea beneficia de avantajele apartamentelor închiriate în regim hotelier în Cluj-Napoca, chiar dacă vă aflați într-o vizită de afaceri sau în vacanță, păstrând ,totodată, atât elemente ale camerei de hotel, cât și comoditatea căminului personal de acasă, toate acestea la un preț mai mic decât în cazul tipului clasic de cazare.

Foto by: regimhoteliercluj

DISTRIBUIȚI