Lucruri de care trebuie să ții cont în căutarea unei agenții imobiliare

După cum probabil știi deja, serviciile oferite de o agenție imobiliară includ și găsirea apartamentelor în regim hotelier. Cluj-Napoca este unul dintre orașele din țara noastră bogat în astfel de oferte perfecte pentru petrecerea a câteva zile în condiții optime de cazare la prețuri foarte convenabile.

 

Apelarea la o agenție imobiliară pentru găsirea unui apartament în regim hotelier îți poate rezolva nevoia într-un timp foarte scurt. Vei avea parte de ajutor specializat din partea unui agent care cunoaște orașul și te poate îndruma în zona potrivită pentru tine, spre un tip de apartament și tarife care să-ți convină.

 

Însă alegerea agenției cu care să colaborezi ține de mai mulți factori. Câțiva dintre aceștia poți găsi mai jos:

 

  1. Recomandările prietenilor/cunoscuților

Întotdeauna, o recomandare de la o persoană în care ai încredere este binevenită. Dacă persoana respectivă a mai lucrat înainte cu o anumită agenție și a fost mulțumită de serviciile oferite, sunt mari șanse ca și tu să fii la fel de mulțumit.

 

  1. Gama de servicii pe care le oferă

O agenție de încredere oferă de regulă toată gama de servicii imobiliare prezente pe piață (vânzare, cumpărare, închiriere). Are oameni specializați pe fiecare secțiune a domeniului și oferă consultanță juridică.

 

  1. Numărul de oferte de pe site

Acesta este un aspect important din mai multe perspective. În primul rând, tu vei avea parte de o paletă de opțiuni foarte largă din care să o alegi pe cea potrivită. În al doilea rând, numărul mare de oferte înseamnă un număr mare de clienți care au ales să colaboreze cu agenția respectivă, ceea ce înseamnă că mulți oameni au încredere în serviciile oferite de aceasta.

 

  1. Seriozitate exprimată prin mai multe elemente

Agențiile serioase au un sediu fix, ușor de găsit, sală pentru clienți, materiale de identificare la intrare, secretariat, angajați amabili etc. Dacă locația ți se pare suspectă sau sediul nu se află unde ar trebui, cel mai bine este să te orientezi în altă parte.

 

  1. Prezența online a agenției

Prezența online a unei companii este obligatorie în 2014, iar agențiile imobiliare nu fac excepție. O firmă serioasă are un site serios, bine structurat, ușor de găsit și de navigat. Este prezentă pe rețelele sociale și comunică cu clienții și în mediul online, nu doar offline. Acest lucru este necesar pentru oamenii din afara orașului care au nevoie să-și rezolve problemele de la distanță.

 

Pentru găsirea și sortarea agențiilor din orașul nostru, îți poți începe căutarea online, după cuvintele ”agenții imobiliare Cluj”. Există mai multe firme serioase pe piața clujeană care îți vor satisface nevoile în cel mai scurt timp posibil.

Sursa foto

 

DISTRIBUIȚI