Inchirierea de masini in Cluj Napoca pe termen mediu si scurt

O mașină personală ne poate ajuta să ne deplasăm în oraș sau în afara localității ori de câte ori avem nevoie. Dacă, însă, nu dispunem de o mașină personală, cea mai bună variantă este închirierea unei mașini de la firmele de rent a car, care oferă numeroase modele de autoturisme, pentru a satisface nevoile tuturor clienților.

Pentru cei care ajung în Cluj Napoca în vacanță sau pentru a participa la diferite evenimente, este necesară o modalitate de transport între zonele de interes și în afara localității. Chiar dacă transportul în comun oferă posibilitatea de a ajunge în majoritatea cartierelor, acesta nu acoperă toate zonele și nu oferă transport și în afara localității. 321RentaCar pune la dispoziția turiștilor, dar și a localnicilor care nu dispun de un autoturism personal numeroase modelel de mașini, care să satisfacă cerințele și nevoile acestora. Parcul auto cuprinde autoturisme noi, echipate și întreținute corespunzător, la prețuri începând de la 10 euro/zi. Modelele puse la dispoziție sunt: Daewoo Matiz, Dacia Logan, Renault Clio Symbol, Renault Megane, Renault Scenic, Ford Focus, Vw Passat, Bmw Seria 3, care se pot prelua și preda gratuit și de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca.

321RentaCar oferă numeroase avantaje pentru cei care doresc să închirieze o mașină. Prețul închirierii include asigurarea, TVA-ul și Rovinieta, taxa pentru cauciucurile de iarnă și consultanță telefonică 24 din 24 ore. Prețurile sunt negociabile în funcție de perioada de închiriere, iar pe parcursul anului sunt făcute promoții pentru diferite modele de mașini.

Fiind o firmă cu experiență în domeniul rent a car,321RentaCar înțelege nevoile clienților, astfel că echipa de profesioniști stă mereu la dispoziție pentru a oferi soluții, asistență și sfaturi pentru o călătorie cât mai plăcută. Iar pentru că rapiditatea și simplitatea sunt unele dintre atuurile firmei, sistemul de rezervare include atât rezervare telefonică, cât și rezervarea online, iar preluarea și predarea se poate face din orice punct al Clujului.

DISTRIBUIȚI