Închiriere garsonieră sau apartament?

Atunci când călătorim în alt oraș, fie că o facem în scop de afaceri sau pentru concediu, unul dintre cele mai importante lucruri este asigurarea unui loc de cazare satisfăcător din toate punctele de vedere. Acest lucru înseamnă că avem nevoie de o unitate de cazare aflată în zona centrală sau în zona de interes pentru noi care să ne ofere prețuri avantajoase, condiții și servicii bune.

Cei care caută cazare se orientează din ce în ce mai mult spre ofertele regimului hotelier, unde pot alege să închirieze o garsonieră ori un apartament cu 2 sau mai multe camere pe perioada necesară șederii lor.

Avantajele regimului hotelier sunt numeroase, dintre care amintim prețurile mici, condițiile deosebit de bune, nivelul crescut de intimitate și amplasamentul ideal în oraș. O dată ce ai decis că regimul hotelier este cel potrivit pentru tine, trebuie să decizi și ce fel de imobil ai nevoie. Asta înseamnă că ai de ales între garsoniere și apartamente cu 2 sau mai multe camere.

Iată două dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când ai de făcut o astfel de alegere.

 

Bugetul de care dispui

După cum este și normal, garsonierele au prețuri de închiriere mai mici decât apartamentele cu mai multe camere. De regulă, tarifele încep de la 35 de euro pentru 24 de ore în cazul garsonierelor și de la 45 de euro pentru apartamentele cu 2 camere.

 

Numărul de persoane

Dacă ești singur, cea mai bună decizie ar fi alegerea unei garsoniere, deoarece nu vei avea nevoie de spațiu. Acestea sunt ideale și pentru cupluri, dar mai puțin potrivite pentru grupurile mai mari. Este important de luat în calcul faptul că tarifele nu se aplică pe numărul de persoane, ci pe imobil. Cu toate acestea însă, pentru fiecare imobil de obicei se precizează un număr maxim de persoane care pot să îl închirieze.

Ofertele regimului hotelier sunt numeroase în orice oraș al țării. Spre exemplu, este suficient să introduci în motoarele de căutare cuvintele ”închiriere garsonieră” pentru a accesa zeci de opțiuni din orașul pe care dorești să îl vizitezi.

DISTRIBUIȚI