Hotel sau apartament in regim hotelier ?

Intre cazarea la un hotel si cazarea intr-un apartament in regim hotelier sunt mai multe diferente, majoritatea in favoarea celor din urma.

Majoritatea persoanelor aleg aceste apartamente atunci cand sunt in vacante cu familia sau cand se afla in alta localitate in interes de serviciu. In primul rand se economisesc bani.

In Cluj Napoca preturile pentru un apartament inchiriat in regim hotelier sunt chiar cu 20-30% decat cele pentru o cazare la hotel. In plus suma se poate negocia in cazul in care doriti chirie pentru o perioada mai lunga de timp. In general apartamentele sunt amplasate in zone centrale, avand astfel acces mai rapid la restaurante, banci sau mijloace de transport. Daca atunci cand va cazati la un hotel masa trebuie sa o luati la restaurant, la apartamente marea majoritate au bucatarii complet utilate, astfel ca puteti sa va pregatiti masa acasa.

La apartamentele in regim hotelier chck in-ul si check out-ul se fac doar la prelurea, respectiv predarea apartamentului. Astfel aveti o independenta totala, avand cheia apartamentului la dispozitie.

In concluzie daca trebuie sa alegeti intre un hotel in Cluj Napoca si un apartament in regim hotelier din Cluj, recomandarea noastra este  va analizati preferintele si bugetul si sa decideti in functie de optiunile dvs.

DISTRIBUIȚI