De ce să alegi cazarea în regim hotelier?

Cluj-Napoca este unul dintre orașele României care beneficiază de un flux uriaș și constant de turiști, atât din țară cât și din străinătate. Acest lucru se datorează în principal multitudinii de obiective turistice din oraș și din împrejurimile acestuia, dar și evenimentelor care au loc constant în capitala Ardealului. Mai mult decât atât, Cluj-Napoca este desemnat cel mai primitor oraș din Europa cu turiștii străini, lucru care nu poate decât să aducă beneficii pieței hoteliere clujene. 

Atunci când te hotărăști să vizitezi Clujul, primul lucru pe care îl ai de pus la punct este cazarea. Unitățile de cazare din oraș și din periferia acestuia sunt foarte numeroase, oferind condiții și servicii excelente, la prețuri foarte rezonabile și potrivite fiecărui buzunar. Aici vei găsi multe pensiuni, vile, hoteluri și apartamente în regim hotelier care te așteaptă cu brațele deschise.

Apartamentele în regim hotelier au început încă din urmă cu câțiva ani să câștige teren în fața celorlalte unități de cazare nu doar în Cluj, ci în întreaga țară. Acest lucru se datorează multiplelor avantaje pe care le oferă clienților săi față de pensiuni, vile sau hoteluri. Iată mai jos câteva dintre acestea:

Amplasamentul central

De regulă, apartamentele în regim hotelier au un amplasament mai bun față de multe hoteluri sau pensiuni. Fie se află în zona centrală a orașului, oferind astfel access rapid în toate punctele acestuia, fie sunt în apropierea aeroporturilor, gărilor sau obiectivelor turistice importante dintr-un oraș.

Prețul mai redus

Un apartament în regim hotelier situat în centrul Clujului va oferi întotdeauna prețuri de cazare mai mici decât hotelurile sau pensiunile amplasate în aceeași zonă, motiv pentru care tot mai mulți turiști au început să aleagă această variantă de cazare pentru câteva nopți în Cluj și nu numai. Mai mult decât atât, tariful nu este calculat pe numărul de persoane, precum la hoteluri sau pensiuni, ci există un tarif unic pe cameră.

Intimitate și confort

Una dintre caracteristicile unui apartament în regim hotelier este și capacitatea acestuia de a te face să te simți ca acasă, fiind conceput în exact acest scop. Dispui de condiții de lux, de intimitatea și confortul unei locuințe proprii.

Sursă foto

DISTRIBUIȚI