Cum să găsești cazare la UNTOLD?

Cel mai mare festival de muzică desfășurat în România ajunge în august 2019 la cea de-a cincea ediție. Ne-am cumpărat biletele, așteptăm lista finală a artiștilor și numărăm cu nerăbdare zilele rămase. Până atunci trebuie să discutăm cu prietenii noștri și să stabilim unde vom sta anul acesta, pe perioada festivalului. Astfel, am alcătuit o listă cu posibile variante de cazare in Cluj, care sperăm să îți vină în ajutor.

  1. Hotel ($$$-$$$$)

Vacanță, city break sau festival, prima variantă de căutare este cea a unui hotel. Prin urmare, introducem în motorul de căutare “hoteluri cluj” și descoperim peste 50 de proprietăți cu o gamă variată de servicii. Pentru această opțiune este recomandat însă să faceți rezervări din timp, prețurile fiind în creștere odată cu apropierea evenimentului.

2. Vilă ($$$-$$$$)

Gașca e numeroasă anul acesta? O să aveți nevoie cel mai probabil de un before și un after party? Cu o vedere panoramică asupra întregului oraș sau chiar în inima sa, un număr mare de proprietari pun la dispoziție locuri superbe de cazare. Nu uitați că această variantă necesită multe căutări și obligatoriu plata unui avans.

3. Pensiune ($$-$$$)

Cazare la pensiune reprezintă o alternativă care se dovedește de multe ori mai accesibilă, atât din punct de vedere logistic, pensiunile fiind poziționate în cartiere unde sistemul de transport este foarte bine dezvoltat, cât și din punct de vedere al costurilor.

4. Apartament ($$-$$$)

Un nou trend în ceea ce privește opțiunile de cazare sunt apartamentele. Puteți închiria camere sau întregul apartament și să alegeți adresa cea mai apropiată de locul de desfășurare al festivalului. Cel mai mare avantaj este acela că puteți găsi variante accesibile chiar și cu puțin timp înainte, deoarece ofertele sunt numeroase și se schimbă constant. De asemenea, nu există o oră stabilită de check-in și check-out, aceste detalii putând fi lămurite împreună cu proprietarul.

5. Cămin studențesc ($-$$)

 Fiind un eveniment foarte amplu și din cauza faptului că locurile de cazare s-au dovedit a fi limitate, căminele studențești private oferă anul acesta 10 000 de locuri de cazare pe durata festivalului. Pentru întreaga perioadă a evenimentului, costul unei camere de două persoane este de 1400 de lei, iar în una de patru persoane 450 de lei. Căminele au pagini de Facebook unde puteți obține mai multe detalii și puteți finaliza rezervările.

6. Camping ($-$$)

 Alternativa oferită chiar de organizatorii festivalului este campling-ul. Există o serie de avantaje care pot înclina balanța în favoarea acestei alegeri. În primul rând, locația este foarte aproape de locul de desfășurare al evenimentului. Mai mult, sponsorul Kaufland deschide chiar și un hipermarket în apropiere. În ultimul rând, dacă vă gândeați că nu aveți cort, nici acest lucru nu mai este o problemă, acesta putând fi închiriat.

In cazul in care nu gasesti in nici una din cele 6 variante de mai sus, incearca pe site-urile de anunturi (olx sau publi24) pe care sunt publicate anunturi de la proprietarii din Cluj de apartamente.

Sursa foto: Dennis Jarvis / Flickr

DISTRIBUIȚI