Cum ne perfecționăm viitoarele călătorii în timp ce suntem blocați în casă

Când pandemia COVID-19 ne ține acasă, ne păstrăm spiritul visând la călătorii viitoare. Și cu cât ne-am gândit mai mult la aceasta, cu atât ne-am dat seama că există multe lucruri de făcut acum acasă pentru a face călătoriile pe care încă nu le-am făcut și pentru a ne concentra energia pe ceva plin de speranțe și pozitivitate. Iată cum planificăm viitoarele zile cu viitoarele noastre călătorii perfecte.

Citiți cărți inspiraționale despre o destinație

Prestigioasa companie din Cluj-Napoca, PHP Rent a Car, specializată în închirieri auto Cluj Napoca, consideră că atunci când nu puteți face o călătorie reală, o călătorie prin citirea unei cărți bune poate fi un lucru minunat. On the Road de Jack Keronac este unul dintre romanele pe care trebuie să le citești chiar acum, dacă ești pasionat de traveling. Cartea are la bază anii de călătorie prin America pe care Kerouac i-a făcut alături de prietenul său, Neal Cassady. Deși în roman personajele au alte nume, respectiv Sal Paradise și Dean Moriarty, On the Road o să te inspire cu siguranță, ba chiar există riscul să nu mai vrei să rămâi pentru prea mult timp într-un singur loc.

Preambalați articole folosite în mod regulat

Îți poți pregăti bagajele de călătorie începând să cureți și să reumpli pachetele de călătorie.Așa că nu va mai rămâne când vei pleca, decât să verifici și să adaugi articole suplimentare pe care apoi le poți arunca în geantă. Apoi, le rezervi cu bucurie un sertar sau o cutie într-un dulap cu pachete pre-sortate de lucruri pentru călătorie, precum adaptori, perne de călătorie, portofele pentru pașapoarte și alte acte, pastă de dinți dimensionată pentru călătorie,etc.
Legat de această pregătire, toate acestea nu mai sunt necesare atunci când faci tururi virtuale.
Nu, nu este același lucru cu vizitarea nemijlocită, dar sute de muzee, acvarii, grădini zoologice și alte obiective turistice oferă tururi virtuale, live stream și alte modalități pentru a călătorii online.

Completați lipsurile din garderoba dvs. de călătorie

În călătorie ca în reparația casei, a avea instrumentul potrivit este important. Sună familiar? Este timpul să vă împachetați și să vă dați seama că vă lipsește o sandală acoperită și confortabilă pentru o vacanță la plajă sau un echipament pentru zăpadă pentru o aventură de iarnă. În loc să aștepți până în ultima clipă pentru a-ți cumpăra articolele care îți vor fi la îndemână din nou, parcurgeți tipurile de călătorii pe care ați prefera să le faceți, evaluați-vă proviziile și completați lipsurile pe măsură ce le găsiți. Apoi felicitați-vă pentru că profitați la maxim de timpul dvs. în care nu călătoriți.

Curățați-vă gențile de călătorie

În momentul de față, majoritatea dintre noi ne gândim mult mai mult decât de obicei la igienă. Și atunci când vă aflați în acest context, este ușor să vedeți de ce este ciudat că nu dăm importanță automată, curățării riguroase a tuturor valizelor noastre de fiecare dată când venim acasă dintr-o călătorie. Dar, valizele de fapt sunt destul de ușor de curățat, iar acum poate fi un moment minunat pentru a le scoate și a le șterge. Numiți-l începutul unui obicei nou de călătorie.

Verificați dacă toate documentele dvs. sunt actualizate

Ați așteptat un moment convenabil pentru a vă reînnoi pașaportul? Acum ar putea fi momentul perfect, având în vedere că majoritatea dintre noi plecăm în călătorii internaționale pentru următoarele câteva luni. Procesarea de rutină a reînnoirilor pașapoartelor poate fi amânată chiar acum, potrivit Departamentului de Stat, așa că veți dori să trimiteți documentul dvs. mai devreme decât mai târziu pentru a vă înscrie la coadă.
Acum puteți trimite documentația necesară online (deși în cele din urmă veți avea nevoie de o programare în persoană pentru a încheia procesul).

Actualizați lista de inspirație

Lista cu problemele de rezolvat în această viață, lista de lucruri obligatorii, planul de călătorie pe cinci ani – oricare ar fi să le numiți, acesta este un moment bun pentru a le revizui și pentru a găsi câteva destinații noi la care să visezi.Există moduri distractive pentru a le alege, inclusiv după tipul de personalitate sau în funcție de apartenența zodiacală.

Construiește-ți trusa perfectă de sănătate pentru călătorii

Este mai probabil să te îmbolnăvești după un zbor decât în condiții normale, iar după pandemia COVID-19 vom fi cu toții mai precauți în a ne proteja de germeni în zbor și pe drum. Luați în considerare punerea la dispoziție a unei truse de sănătate pe care o puteți păstra gata înainte de fiecare călătorie, umplută cu articole precum șervețele dezinfectante, dezinfectant de mână și huse pentru scaunele avionului, precum și câteva medicamente obișnuite, de vânzare fără rețetă în caz că vă îmbolnăviți.
Pentru a afla mai multe, studiați cum să vă dezinfectați corect scaunul din avion și cum să vă dezinfectați camera de hotel.

Economisiți bani pentru o călătorie viitoare

În timp ce nu puteți ieși, luați banii pe care i-ați cheltui pentru diverse lucruri fanteziste și puneți-i într-un fond de economii pentru o viitoare călătorie. Stabiliți un buget pentru cheltuieli și urmăriți de asemenea, unde ar putea fi zone de economisit pe care să le adăugați fondurilor de economii pentru călătorii.

Învățați o limbă nouă pentru următoarea dvs. călătorie

Știi ce durează mult timp? Învățarea unei limbi. Dacă acum aveți timp liber, pentru a-l economisi, folosiți-l bine descărcând o aplicație de limbă și începeți procesul de învățare. Cele mai multe aplicații lingvistice se bazează pe jocuri și repetări, ceea ce face să fie distractiv fie că înveți elementele de bază sau că ești avansat.

Gătește-ți mâncărurile preferate din întreaga lume

Aveți poftă de fondue de brânză din călătoria dvs. în Elveția? Dar de tapasurile din Spania? Gătitul nu este doar terapeutic, ci este, de asemenea, un mod minunat de a vă aminti mâncarea preferată dintr-o călătorie recentă.

Susțineți intreprinderile mici

În acest moment de incertitudine, faceți tot ce puteți pentru a sprijini comunitatea locală, precum și afacerile preferate ale destinațiilor dvs. de vacanță. Câteva modalități de a face acest lucru includ cumpărăturile pe site-ul magazinului online sau cumpărarea de carduri cadou de la restaurantele preferate pentru utilizare viitoare. Unii muzicieni derulează fonduri cu „concerte” online care sunt transmise pe social media cu ideea că telespectatorii pot dona . Dacă am învățat ceva, creativitatea oamenilor va străluci, deci fii creativ!

Lista finală de ambalare

Faceți timp pentru a crea un inventar al elementelor esențiale de călătorie și pentru a vă pregăti propria listă de ambalare:

  • Lista finală de ambalare pentru weekend
  • Lista finală pentru transport
  • Lista finală de ambalare a schiurilor
  • Lista de pachete esențiale de vacanță pe plajă
  • Lista finală de ambalare pentru croazieră

Intră în formă pentru călătoriile de aventură viitoare

Urcați pe Everest sau vă luați o vacanță cu bicicleta? Va trebui să vă antrenați. Există o mulțime de antrenamente de streaming gratuite pe care le poți face acasă, funcționând la fel de bine în camera de zi. În cele mai multe locații puteți totuși ieși afară pentru o plimbare sau o cursă cu bicicleta (atâta timp cât stai la cel puțin șase metri distanță față de ceilalți oameni), oferindu-ți un antrenament bun, precum și puțin aer curat.

Rămâi sănătos și precaut

Dincolo de fitness, acesta este și un moment pentru a vă menține sănătos în alte moduri. Desigur, veți dori să practicați comportamente care să vă protejeze de COVID-19, inclusiv distanțarea socială, spălarea frecventă a mâinilor și să nu vă atingeți fața, dar veți dori, de asemenea, să vă protejați sănătatea mentală în acest timp stresant. Mersul pe jos, meditația, facerea unei băi pe îndelete, citirea unei cărți bune, vizionarea unei emisiuni TV amuzante, discuțiile video cu familia și prietenii și cercetarea viitoarelor călătorii sunt toate modalități bune de a reduce stresul și de a vă menține sănătos.

Oferă-i locuinței o atmosferă de călătorie

Este posibil să nu mai puteți sta într-un hotel în acest moment cu toate că, în Cluj-Napoca, se închiriază prin Regim Hotelier apartamente și camere la prețuri foarte avantajoase, dar puteți utiliza uleiuri esențiale pentru a vă face mirosul casei ca un spa hotelier și pentru a face ca dormitorul să fie la fel de primitor ca o cameră de hotel – inclusiv cu o saltea ultra-confortabilă . Adăugați o notă de decor pe teme de călătorie, iar călătoriile din trecut – și cele viitoare – nu se vor simți atât de îndepărtate.