Centrul comercial Iulius Mall din Cluj Napoca

Centrul comercial Iulius Mall din Cluj Napoca se situeaza in partea estica a orasului pe strada Alexandru Vaida Voievod, la un sfert de ora distanta de Aeroportul International Cluj. Iulius Mall este al doilea mall deschis in Cluj Napoca. Acesta este deschis zilnic in intervalul 10:00-22:00.

Iulius Mall a fost inaugurat in 2007 fiind al treilea mall din reteaua Iulius. Suma investita in constructia sa a fost de peste 60 de milioane euro. Suprafata totala a mall-ului este de 155.000 de metri patrati, fiind prima cladire din tara noastra cu parcare pe terasa.

In Iulius Mall puteti face cumparaturi in zecile de magazine existente, va puteti relaxa la cafenele sau puteti servi masa la fast food. Tot aici veti gasi cinematograful multiplex Cinema City cu zece sali, dar si piscina, sala de fitness sau patinoara in aer liber. La un an distanta de la inaugurarea mall-ului a fost construita si o cladire de birouri de clasa A ”Iulius Business Center”, cladire aflata pe terasa.

In zona unde este amplasat Iulius Mall gasiti cazare la pensiuni si hoteluri din Cluj, dar si apartamente inchiriate in regim hotelier in Cluj – apartamente de lux oferite de RedHotel.