Cauți cazare în Cluj-Napoca?

Orașul Cluj-Napoca este un important centru istoric, cultural, academic și de afaceri. De aceea, el este considerat printre cele mai atractive orașe pentru turiști. Acesta îți oferă un timp de calitate prin vizitarea numeroaselor obiective precum Piața Unirii, Teatrul Național sau Grădina Botanică „Alexandru Borza”.

În ceea ce privește posibilitatea de cazare, ca turist te poți orienta după buget și poți alege de la hoteluri de lux, pensiuni, apartamente în regim hotelier sau camere de închiriat cu prețuri foarte accesibile. Dacă ești în căutarea cazări în Cluj-Napoca, poți găsi oferta care ți se potrivește  folosind platforma de cazări locală sau unul din site-urile naționale, site-urile de profil internaționale și nu în ultimul rând anunțurile de cazare ale persoanelor fizice de pe diverse site-uri sau rețele sociale.

CazareClujNapoca.ro

CazareClujNapoca.ro este platforma locală care te ajută să găsești ofertele de cazare de care ai nevoie. Aici sunt la dispoziția ta cele mai importante unități și oferte de cazare din Cluj-Napoca sau din împrejurimi. Poți alege între diverse hoteluri, pensiuni, vile și unități în regim hotelier, începând cu cele standard până la cele mai pretențioase.

Site-ul te ajută să localizezi pe hartă în funcție de zona ta de interes cele mai importante unități de cazare din oraș. Fiecare dintre acestea are toate informațiile ușor accesibile. Pentru a ajunge mai ușor la unitatea de cazare dorită în site este integrat un sistem de căutare avansat după preț, tipul unității, număr de stele și zone, iar dacă te-ai hotărât, rezervarea se face online, direct la proprietari.

Pe lângă detaliile despre cazări, cu ajutorul site-ului poți afla informații despre obiectivele turistice ale orașului Cluj-Napoca, iar consultând blogul ești mereu la curent cu evenimentele și alte lucruri relevante din oraș.

Booking.com

Booking este un site care funcționează ca intermediar între persoanele interesate să facă o rezervare și numeroase unități precum hoteluri, pensiuni sau alte unități de cazare clasificate. Alegi localitatea (ex. Cluj-Napoca) în care dorești să te cazezi și stabilești perioada de timp pe care vrei să o petreci aici, iar site-ul îți prezintă cele mai bune oferte ale partenerilor. De reținut este că nu toate unitățile de cazare disponibile sunt partenere și listate pe platforma Booking.

Rezervările prim Booking se fac foarte ușor și sunt mereu confirmate în cel mai scurt timp. Tariful afișat pe site este singurul pe care îl plătești la rezervarea unei camere, nefiind percepute alte taxe suplimentare.

Rezervarea se face contactând direct proprietarul unității turistice prin intermediul numărului de telefon afișat sau prin formularul „Solicită Cazare”, disponibile în pagina de prezentare a unității de cazare.

Cazare.info

Platforma națională Cazare.info este un site de prezentare a unităților de cazare din România. Aceasta îți oferă posibilitatea să afli detalii despre unitățile de cazare de care ești interesat, tipurile de camere disponibile și tarifele percepute.

 

Airbnb.com

Airbnb este platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar. Aici vei găsi 4 tipuri de cazare: Entire Home – adică toată locuința îți va fi pusă la dispoziție fără ca proprietarul să se afle acolo pe timpul șederii tale; Private Room – ai propria cameră, dar împarți spațiile comune cu proprietarul; Hotel Room – ai o cameră privată într-un hotel sau o pensiune, iar ultimul tip este Shared Room – unde ai o cameră la comun cu una sau mai multe persoane.

Comunicarea cu gazda se face prin contul tău de Airbnb, iar în momentul în care ai închiriat Airbnb îți oprește banii de pe card și tot el va face plata la momentul în care părăsești cazarea. Astfel, nu mai este nevoie să plătești nimic proprietarilor.

Anunțurile de cazare

În mediul online, fie că vorbim de site-urile de anunțuri sau de rețelele sociale, există rubrici sau grupuri specializate unde sunt prezentate diverse oferte de cazare. În aceste cazuri detaliile afișate sunt puține, rezumându-se la câteva poze și o scurtă descriere. Prețul perceput, disponibilitatea camerei și ulterior rezervarea acesteia se poate negocia telefonic direct cu proprietarul.

DISTRIBUIȚI