Avantajele închirierii unei garsoniere în regim hotelier

Clujul, alături de București, Timișoara, Constanța și celelalte mari orașe ale țării, pregătește turiștilor foarte multe oferte de cazare prin apartamentele în regim hotelier. Acestea sunt folosite atât de turiștii care vizitează capitala Transilvaniei, cât și de oamenii de afaceri care participă la nenumăratele întâlniri, conferințe și alte evenimente business organizate în Cluj-Napoca.

Apartamentele în regim hotelier oferă mai multe avantaje față de opțiunile clasice, prin prețuri mai mici, condiții echivalente pensiunilor și hotelurilor de 4 sau 5 stele, dar și prin amplasamentul lor în cele mai bune zone ale orașului.

Atunci când călătorești în Cluj și decizi să alegi cazarea în regim hotelier, trebuie să te hotărăști asupra tipului de imobil pe care vrei să îl închiriezi. Ai de ales între garsoniere și apartamente cu două sau mai multe camere, în funcție de nevoile tale.

Iată câteva lucruri despre avantajele închirierii unei garsoniere în locul apartamentelor mai mari:

 

Este perfectă atunci când călătorești singur

Sunt foarte rare situațiile în care vei avea nevoie de mai multe camere atunci când te afli într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu se întâmplă să fii singur într-un oraș străin. De aceea, cea mai bună soluție este cea evidentă: garsoniera.

 

 Prețul mic

După cum este și normal, fiind vorba despre un imobil cu o suprafață redusă, prețul este mult mai mic decât în cazul apartamentelor cu două sau mai multe camere.

 

Este mai ușor de întreținut

Presupunând că vei locui în acel spațiu timp de câteva zile, trebuie să iei în calcul și faptul că este mult mai ușor de întreținut curățenia într-o singură cameră decât în mai multe.

 

Este soluția ideală pentru cupluri

Atunci când vrei să petreci vacanța alături de persoana dragă, o garsonieră mică și cochetă este exact lucrul de care aveți nevoie pentru a beneficia de intimitate și clipe romantice împreună.

Deoarece cererile pentru cazarea în regim hotelier sunt în creștere, vei găsi în toate marile orașe ale României mii de oferte. În București, spre exemplu, firma RoCazare oferă turiștilor zeci de opțiuni la prețuri foarte mici și condiții exelente, pe care le puteți vizualiza la simpla tastare în motoarele de căutare a cuvintelor ”rocazare bucurești”.

Este recomandat să vă rezervați imobilul ales înainte de a ajunge în capitală, pentru a evita situațiile neplăcute în care să nu mai găsiți disponibile opțiunile alese.

DISTRIBUIȚI