Avantajele cazării în regim hotelier în garsoniere din Cluj Napoca

Cazarea în regim hotelier a devenit tot mai practicată în Cluj-Napoca. În ultimii ani, aici au apărut numeroase unități de cazare de acest fel, majoritatea fiind situate în zonele de interes ale orașului.

Prin cazarea în regim hotelier se înțelege găzduirea oaspeților, pe o anumită perioadă de timp, în garsoniere sau apartamente ce combină confortul de la hotel cu cel de acasă. Dacă preferi o astfel de unitate de cazare, în detrimentul hotelului sau a pensiunii, iată care sunt câteva dintre avantajele acestui tip de cazare, în Cluj Napoca.

Poziționarea

Unul dintre principalele avantaje ale unei astfel de cazări este poziționarea. Majoritatea garsonierelor în regim hotelier din Cluj-Napoca sunt situate în zona centrală a orașului și sunt ușor accesibile. Astfel, dacă ești în oraș în interes de serviciu, indiferent de zona în care se află firma la care lucrezi, vei ajunge ușor acolo, deoarece ai la dispoziție numeroase mijloace ce transport. În plus, fiind situate în zona centrală, ești foarte aproape de zonele de interes a orașului.

Utilități

Dacă trebuie să rămâi câteva zile în oraș și preferi să îți gătești singur mesele, în loc să le servești în oraș, atunci garsoniera în regim hotelier este ideală pentru tine. Aceasta dispune de o mică bucătărie, care este dotată cu toate vasele și aparaturile de care ai nevoie, dar și de un loc pentru luat masa, ideal atât pentru o singură persoană, cât și pentru un cuplu.

Intimitatea

Un alt avantaj al închirierii în regim hotelier al unei garsoniere este intimitatea. Astfel, poți să îți faci propriul program, fără să depinzi de un regulament intern al unei unități hoteliere sau de programul unei recepții. Poți pleca sau veni la ce oră dorești și poți lua micul dejun la o oră mai târzie dimineața. În plus, faptul că ai la dispoziție toate utilitățile de care ai nevoie, îți oferă senzația că nu locuiești într-un spațiu străin, ci la tine acasă. De asemenea, într-o astfel de unitate de cazare vei beneficia de discreție, deoarece în timpul șederii tale acolo nu va avea nimeni acces în garsonieră, așa cum se întâmplă în cazul hotelurilor sau pensiunilor, unde zilnic cameristele intră să facă ordine.

Preț avantajos

Prețul avantajos este, de asemenea, un motiv pentru care ai putea opta pentru închirierea unei garsoniere în regim hotelier. Majoritatea acestui tip de cazări au prețurile mai scăzute decât cele ale camerelor de hotel sau de pensiune, iar în funcție de timpul șederii, poți beneficia de diferite oferte sau reduceri din partea proprietarului. De asemenea, în acest preț beneficiezi și de un spațiu mai generos și de mai multă intimitate. În plus, garsonierele sunt dotate și cu o bucătărie echipată modern și cu diverse alte utilități, care să îți facă șederea mai confortabilă.

DISTRIBUIȚI