Apartamentul de închiriat în regim hotelier situat pe strada Moților – Mellis 1

Apartamentele de închiriat în regim hotelier sunt tot mai căutate de turiștii care caută intimitate și un spațiu de locuit pe durata concediului sau a vizitei într-o localitate. În ultimii ani, datorită creșterii acestei nișe, apartamentele de închiriat au devenit tot mai accesibile, în prezent fiind în topul preferințelor turiștilor în căutare de un loc de cazare. Cei care aleg această alternativă de acomodare în detrimentul posibilităților de cazare tradiționale au parte de servicii de calitate, intimitate și confort, dar și de un apartament călduros și primitor. Proximitatea față de zonele de interes reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje oferite.

În ultimii ani, în Cluj Napoca dezvoltatorii au amenajat tot mai multe apartamente de închiriat în regim hotelier, tocmai pentru a satisface nevoile a cât mai mulți turiști. Cei care vin în capitala Transilvaniei pot opta pentru cazare în Apartamentul Mellis 1 situat în zona centrală, unde conforul și calitatea asigură o ședere plăcută fiecărui oaspete. Pe o suprafață de 47 de mp se găsesc o cameră, baie, bucătărie complet utilată și hol. Camera dispune de un pat matrimonial, TV cablu și dulap, iar contra cost se poate suplimenta cu un pat.

Apartamentul de închiriat în regim hotelier Mellis 1 este situat pe strada Moților, aproape de spitalele de pe strada Clinicilor, de Primăria Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenților și Centrul Istoric al orașului, unde se pot vizita Biserica Catolică Sfântul Mihail, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Teatrul și Opera Română, dar și numeroase străzi pietonale și monumente istorice. La maxim 10 minute de mers pe jos se găsește Parcul Central și Stadionul Cluj Arena.

==============================================================================

Vezi date de contact, tarife si poze actualizate !  – Click Aici pentru detalii

==============================================================================

Închirierea aparatamentelor se face la prețuri foarte avantajoase. Astfel că, pentru o noapte de cazare prețul este de 140 lei, dar pentru șederi mai lungi, toți clienții beneficiază de reduceri. Check-in-ul se face la ora 12:00 AM, iar check-out-ul la ora 11:00 AM, dar există posibilitetea de a rămâne în apartament și după ora de predare. De asemenea, pe parcursul anului clienții pot beneficia de diferite promoții.

Apartamentul de închiriat în regim hotelier Mellis 1 apaține de Pensiunea Mellis, iar cheile și preluarea acestuia se face de la pensiune sau direct la apartament dacă personalul este anunțat cu 10-15 minute înainte de ora de sosire.

DISTRIBUIȚI