Apartamentele de lux din Cluj Napoca

Orasul Cluj Napoca este un important centru cultural si economic. Anual este vizitat de mii de turisti, romani si straini. Astfel numarul locurilor de cazare in Cluj a crescut , incepand de la pensiuni, vile si hoteluri, pana la aparatamentelor de lux in regim hotelier sau alte forme de cazare.

 

Daca doriti cazare in conditii de calitate in Cluj aceste apartamente de lux sunt alternativa perfecta. Un astfel de apartament poate gazdui pana la sase persoane, fiind mult mai convenabile ca si pret decat hotelurile. In plus exista si avantajul intimitatii, care exista mai putin la hoteluri.
Persoanele care doresc un apartamente simplu, cu o camera, un mic living, baie si bucatarie au ca varianta zona magazinului Central. Chiria pentru un astfel de apartament este in jurul valorii de 45 de euro/zi.

Pentru trei camere o alternativa buna este zona de la mijlocul distantei dintre centru si Iulius Mall. Intr-un astfel de apartament cu o suprafata de 76 de metri patrati pot locui pana la sase persoane. Zona unde sunt amplasate aceste apartamente este una linistita si aveti o priveliste superba asupra orasului. In functie de dotari preturile pentru cazare intr-un apartament de lux cu trei camere incepe de la 40 euro/noapte si ajunge pana la 60-70 euro/noapte. In zona Iulius Mall , puteti gasi cazare in apartamente de lux  la Viva City oferite de RedHotel

Persoanele care doresc cazare in regim hotelier in Cluj aflandu-se in interes de serviciu pot alege un apartament cu patru camere. Un astfel de apartament se gaseste in centrul orasului si chiria acestuia nu depaseste 80 euro/noapte.

Inainte de a planui o vacanta sau o vizita de lucru in Cluj este foarte important sa studiati piata imobiliara, pentru ca veti gasi zeci de apartamente de lux inchiriate in regim hotelier care sunt o alternativa mai buna decat hotelurile, atat ca pret, cat si ca confort.

DISTRIBUIȚI