7 variante de regim hotelier din Cluj-Napoca pe care le poți încerca

Dacă te numeri printre oamenii care obișnuiesc să călătorească des, cu siguranță ai deja formată o anumită opinie generală despre unitățile de cazare disponibile pe piață și cunoști avantajele și dezavantajele fiecăreia. În plus, dacă ai vizitat anterior orașul Cluj-Napoca, cu siguranță știi multe lucruri și despre avantajele pe care le oferă apartamentele în regim hotelier răspândite în întregul oraș.

Aceste unități de cazare au început să fie tot mai des alese de către turiștii care vizitează Clujul, în defavoarea hotelurilor sau a pensiunilor din orașul transilvănean, deoarece prezintă diverse avantaje dintre care se remarcă prețurile mult mai convenabile și condițiile de cazare de multe ori superioare.

Dacă dorești o vacanță sau o vizită liniștită în Cluj-Napoca, timp în care să te simți ca acasă și să te bucuri de confort și cazare de calitate, îți recomandăm să încerci unul dintre cele 7 variante de apartamente în regim hotelier din Cluj-Napoca, prezente în lista de mai jos:

Regim hotelier Mora, 3 stele

regim_mora

Se află pe strada Observatorului într-o construcție recentă și este compus din 2 camere decomandate și o bucătărie spațioasă, Printre facilitățile pe care le oferă se numără următoarele: internet, TV, aragaz, bucătărie utilată, electrocasnice, baie proprie etc. Mai multe detalii puteți vedea aici.

Regim hotelier Zbor, 3 stele

regim_zbor

Poate fi găsit pe strada Tractoriștilor, nr 3, oferind nu mai puțin de 3 apartamente dotate cu tot ce este necesar pentru un sejur cât mai plăcut. Mai multe informații puteți obține la acest link.

Regim hotelier Observatorului, 3 stele

regim_observatorului

Se află pe strada Observatorului, în apropiere de Complexul Comercial Sigma din Cartierul Zorilor și pune la dispoziția turiștilor în două camere decomandate, complet utilate și mobilate. Află mai multe detalii aici.

Regim hotelier apartament cu spa, 3 stele

regim_apart_spa

Este situat pe strada Eugen Ionesco, nr 122 C, oferind cazare într-un apartament cu două dormitoare, două băi cu dușuri și bucătărie spațioasă. Mai multe informații aici.

Regim hotelier Mellis 1, 3 stele

regim_mellis_1

Este situat pe strada Moților, nr 71-73. Oferă un apartament cu 1 cameră, baie și bucătărie complet mobilate și utilate. Internet, TV, centrală proprie sunt doar câteva dintre dotările acestuia. Mai multe detalii la acest link.

Regim hotelier Mellis 2, 3 stele

regim_mellis_2

Se află în Piața Cipariu, nr 15. Este un apartament cu două camere, baie, bucătărie și hol, însumând un total de 68 metri pătrați. Vezi mai multe informații aici.

Regim hotelier Domino, 3 stele

regim_domino

Este situat în apropierea Pieței Mihai Viteazul, pe strada Cloșca. Firma oferă mai multe apartamente spre închiriere, depinzând de nevoile și dorințele tale. Află mai multe detalii la acest link.

Alegând unul dintre apartamentele de mai sus drept o soluție de cazare pe parcursul vizitei în Cluj-Napoca, îți poți asigura o ședere cât mai plăcută și relaxantă, aproape de cele mai importante puncte de interes din oraș.

DISTRIBUIȚI